Mijn naam is Hanna en die naam heeft een bijzondere betekenis. Hanna betekent ‘God is genadig’. Ik geloof in genade. Het kruis van Jezus is voor mij daarom een belangrijk symbool. Dat betekent voor mij dat mijn identiteit uiteindelijk niet afhangt van wat ik doe, maar van wie ik ben (in Jezus!).
Dit zorgt ervoor dat ik kan werken op een ontspannen manier en daardoor betere producten aflever.
Ontspannen zijn betekent voor mij hard werken. Ik ben een enthousiast en gedreven persoon en doe alles wat ik doe met grote inzet en passie. Ook mijzelf stel ik continu de waaromvraag. Ik geloof dat ik daardoor dicht bij mijzelf blijf en het beste in mijzelf en anderen naar boven haal.
Ik ben opgegroeid in Zeeland (Middelburg) en heb Journalistiek gestudeerd in Ede. Daarna heb ik een tijdje in Rotterdam gewoond en ik woon nu sinds 2007 in Gouda.
Ik ben heel gelukkig getrouwd en heb een zoon en een dochter.

Mijn vrije tijd vul ik vooral met sociale contacten. M’n leven delen met anderen vind ik mooi! Ik geniet van diepgaande gesprekken, maar ook van spelletjes doen. Ik houd ervan om samen te zingen en te bidden.
Ik geniet ook van hardlopen in en rond mijn woonplaats Gouda.
Verder ben en was ik actief als kringleider en jeugdwerker in onze kerk. Ik heb ervaring als coördinator van evangelisatiewerk, als organisator van jongerenkampen en samen met mijn man als gespreksleider bij huwelijksvoorbereidingsweekenden.
En ik help mee bij een stichting voor naschoolse opvang van kinderen in India.