Als tekstschrijver stel ik de waaromvraag voor u. Ik zorg voor een goedlopend en goed onderbouwd verhaal dat voldoet aan het doel dat u voor ogen hebt. Ik heb jarenlange ervaring als eindredacteur. Ik kan een door u geschreven tekst perfect maken. Ik zorg ervoor dat uw tekst foutloos en goed leesbaar wordt, en is afgestemd op de doelgroep.
Als bladenmaker en eindredacteur kan ik ook een complete uitgave verzorgen.

Tekstschrijver
Ik kan voor u interviews, achtergrondverhalen, wervende teksten, berichten en verslagen maken op bijna elk vlak dat u wenst. De vragen van de doelgroep en van u als opdrachtgever zijn daarin leidend.
Ik kan schrijven over alles, maar mijn kracht ligt in mooie persoonlijke interviews met echte mensen en achtergrondverhalen met een psychologische insteek. Mijn focus ligt op jongeren, vrouwen, psychologie, identiteit, opvoeding, taboes (doorbreken) en op Gouda (en omgeving).
Voor het schrijven en redigeren van wervende teksten (zowel op papier als online), heb ik ervaring opgedaan in de uitvaartsector en de vrijwilligerssector, bij christelijke organisaties en in de politiek.

Bladenmaker en eindredacteur
Ik heb ervaring als hoofd- en eindredacteur van een tijdschrift en ik heb me dus het hele proces van creatief bladen maken eigen gemaakt. U kunt dus ook bij mij terecht voor het ontwikkelen van een magazine van begin tot eind of me vragen om daarover mee te denken.
Ik kan u veel werk uit handen nemen, omdat ik, eventueel met inzet van mensen uit mijn omgeving, een compleet product kan leveren.
Voor uw website zorg ik ervoor dat de teksten zo goed mogelijk vindbaar zijn voor zoekmachines (zoals Google). Ik ben in het bezit van een certificaat voor ‘zoekmachinevriendelijk schrijven’.

Voor redigeerklussen kunt u ook bij mij terecht. En dat is veel meer dan een grammatica-check. Want zinnen moeten niet alleen inhoudelijk goed zijn, maar moeten ook ‘lekker lopen’. En een zinsbouw moet goed zijn. Mijn taalvaardigheid is uiteraard, mede dankzij mijn ervaring als eindredacteur, van uitstekende kwaliteit.

Organiseren
Ook organiseren, structureren en regelen zitten me in het bloed. Ik heb twee jaar als secretaresse gewerkt en toen heb ik die talenten nóg verder ontwikkeld. Ook voor organisatorische klussen kunt u bij mij terecht.